For Honor Season 7: Storm and Fury start volgende week

Season 6 van For Honor loopt op zijn einde en op 2 augustus start al Season 7: Storm and Fury voor pc en consoles, zo laat Ubisoft weten. Dit nieuwe seizoen introduceert een nieuwe map, Heroes die worden aangepakt en het Ranking System dat geüpdatet wordt.

De nieuwe map, Secluded Keep, kun je spelen in de modi Skirmish, Tribute, Elimination, Duel en Brawl. De eerste screenshots zie je hieronder. Daarnaast wordt het Ranking Systeem aangepast en krijgt het twee nieuwe divisies, Master en Grand Master, samen met een nieuw Ranking Leaderboard. Ook kun je ieder weekend deelnemen aan toernooien en buiten deze toernooien ook Ranked Duels opstarten.


Tot slot worden de Warden en Valkyrie aangepakt. Deze Heroes krijgen grote gameplay updates om de veelzijdigheid en efficiëntie van hun move sets te verbeteren. Om Season 7 te vieren, zijn alle outfits bovendien 30 procent goedkoper.

For Honor is op 14 februari 2017 verschenen voor PlayStation 4, Xbox One en pc en kent eigenlijk pas na geruime tijd na release een groeiende en stabielere spelersbase.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren