Star Trek Online krijgt Discovery-uitbreiding

Trekkies komen weer aan hun trekken, want Star Trek Online krijgt een nieuwe uitbreiding genaamd Discovery. Het is voor het eerst dat de game nieuwe DLC krijgt gebaseerd op de serie die momenteel draait, inclusief Starfleet Academy Cadet Sylvia Tilly, met de voice-over van Discovery-actrice Mary Wiseman.

De nieuwe content brengt je naar het jaar 2256, net na het gevecht bij de Binary Stars en concentreert zich op de gevaren van de Klingon. Star Trek Online-spelers maken eerst hun Discovery-era Federation personage aan voordat ze Cadet Tilly joinen, die terug is gekomen om de nieuwe lichting op te voeden en te trainen.


Je reist naar iconische locaties van Star Trek: Discovery, zoals de Dilithium Mines van Corvan II, je exploreert de nieuwe Crossfield class Starship de U.S.S. Glenn, en je zult Starbase 1 verdedigen van een aanval door de Klingon House van D’Ghor.

Tot slot bevat de uitbreiding twee nieuwe episodes voor Starfleet Academy cadets, een nieuwe Task Force Operation om Starbase 1 te verdedigen en nieuwe reputaties die het Reputation System uitbreidt naar Tier 6 en nieuwe beloningen toevoegt.

Star Trek: Discovery voor Star Trek Online staat gepland voor deze herfst op pc. Een releasedatum voor PlayStation 4 en Xbox One is nog niet bekend. Bekijk hieronder de Age of Discovery-trailer.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren