Call of Duty: Black Ops 4 krijgt twee beta’s; Battle Royale-modus in september

We wisten al dat Call of Duty: Black Ops 4 in augustus een gesloten multiplayer-beta zou krijgen, maar nu blijkt dat het gaat om twee beta’s: in augustus vindt een testperiode plaats voor de traditionele multiplayer-modus, maar een maand later vindt er nóg een proef plaats.

In september kunnen spelers die Black Ops 4 hebben gereserveerd, aan de slag met de beta van de Blackout-modus, oftewel de Battle Royale-modus die de singleplayer vervangt. Volgens gelekte screenshots kent deze modus tot 60 spelers op één map, waarbij het natuurlijk zaak is om de laatste te zijn die in leven is.


Bij de beta in augustus hebben bezitters van een PlayStation 4 geluk, want zij krijgen extra speeltijd. Enkele dagen later kunnen pc- en Xbox One-gamers zich bij de multiplayer-test voegen. Het schema in augustus is als volgt:
Playstation 4
Begin: 3 augustus om 19:00 uur
Einde: 6 augustus om 19:00 uur

Playstation 4 en Xbox One
Begin: 10 augustus om 19:00 uur
Einde: 14 augustus om 19:00 uur

PC early access
Begin: 10 augustus om 19:00 uur

PC open bèta
Begin: 11 augustus om 19:00 uur
Einde: 13 augustus om 19:00 uur

Zoals gezegd vindt de betaperiode van Blackout in september plaats, maar daarvoor is nog geen schema bekend. Wel weten we dat PlayStation 4-bezitters ook bij deze test eerder kunnen beginnen dan anderen.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor PlayStation 4, pc en Xbox One.

  1.   
    tranceguy's avatar

    Blijft dus gewoon kansloos…. Skippen deze shit zooi. Piece of crap gewoon.

  2.   
    Leijsertjee's avatar

    hoezo Basht iedereen COD meteen, met die kansloze reacties, lijken wel een stel kleine blagen!! Wacht nou eerst maar tot de game uit is en geef dan een oordeel!!

  3.   
    Papachico's avatar

    Leijsertjee schreef, "hoezo Basht iedereen COD meteen, met die kansloze reacties, lijken wel een stel kleine blagen!! Wacht nou eerst maar tot de game uit is en geef dan een oordeel!!"

    Omdat men kijkt naar hoe de vorige delen waren en die waren gewoon kut. Zelfs WW2 was een slecht spel imo. Verder heb je gelijk dat mensen gewoon moeten afwachten tot de game uit is voordat ze oordelen.

  4.   
    PaNNa's avatar

    Leijsertjee schreef, "hoezo Basht iedereen COD meteen, met die kansloze reacties, lijken wel een stel kleine blagen!! Wacht nou eerst maar tot de game uit is en geef dan een oordeel!!"

    Het is gewoon een fout. Al hun content verstoppen achter betaalde DLC, enkel de maps krijg je ‘zogezegd’ gratis..