Monster Hunter World cross-over event met Final Fantasy XIV vanaf begin augustus

De datum van het Monster Hunter World cross-over event met Final Fantasy XIV, namelijk 2 augustus. De Behemoth uit Final Fantasy XIV zal op die datum zijn intrede maken in de nieuwste Monster Hunter. Je zult samen met het beest vechten en er verschijnen Cactuars die je als val kunt gebruiken.

Ook is er een nieuwe set uitrusting voor jouw kat Palico, die het beestje er uit laat zien als een Moogle, en Poogies kunnen de vorm van de Behemoth aannemen. Niet op een enge manier, ze zijn juist schattig. Bovendien wordt het Drachen armor geïntroduceerd die jouw Hunter omtovert tot een Dragoon uitziend personage.


In onderstaande trailer en op screenshots krijg je een indruk te zien van het event. Je ziet de interactie tussen een Hunter en een Moogle, en een Kulu-Ya-Ku staart naar een mysterieus kristal. Nadat het monster gegroeid is door het vasthouden van dit kristal, kun je een gevecht verwachten.

Het Monster Hunter World vs. Final Fantasy XIV event start op 2 augustus om 02:00 uur. Op 9 augustus verschijnt Monster Hunter World op pc, die het evenement direct mee zullen maken.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren