Rinoa Heartilly draaft richting Dissidia Final Fantasy NT

Sinds de release van Dissidia Final Fantasy NT begin dit jaar is er veel gedaan om gamers terug te laten keren naar het Final Fantasy vechtspel. Door middel van een regelmatige stroom aan downloadbare personages, zijn al diverse prota- en antagonisten aan Dissidia toegevoegd, zoals Vayne en Locke Cole. Het allernieuwste personage dat de cast van het spel moet verrijken is Rinoa Heartilly, zo liet Square Enix blijken.


Rinoa is de vrouwelijke hoofdpersoon van Final Fantasy VIII, maar desondanks stond ze lange tijd niet hoog genoeg op de prioriteitenlijst van Square Enix. Haar aanwezigheid bleef namelijk uit in eerdere delen Dissidia Final Fantasy en Dissidia 012 [duodecim]: Final Fantasy. Haar opwachting in Dissidia Final Fantasy NT vormt dan ook de eerste keer dat ze de wereld van Dissidia instapt.

Op het moment staat Rinoa voor eind augustus op de planning. Ze zal met de hieronder afgebeelde twee outfits worden uitgebracht: haar standaard kloffie en haar iconische witte baljurkje.

[SCREENSHOTS]
Voor het Japanstalige publiek is er tevens een video verschenen waar haar diverse vaardigheden worden uitgelicht. Haar meest in het oog springende techniek is de EX Skill Vary, waardoor Rinoa een stel vleugels krijgt en een flinke bombardement aan magische aanvallen op haar tegenstanders werpt. Een unieke vaardigheid is Angel Recovery, waarmee Rinoa zichzelf kan genezen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren