Nieuwe Sunken Curse content in Sea of Thieves laat je zeemeerminstandbeelden zoeken

Rare is goed op dreef met de geplande uitbreidingen op Sea of Thieves. Middels de nieuwe Sunken Curse content mogen piraten wederom op pad voor de Bilge Rat compagnie, op zoek naar magische standbeelden van zeemeerminnen.

Hoewel de zeemeerminnen niet zo maar gevonden kunnen worden, helpt hun betoverende aura wél bij het vinden. Onderwater zijn de standbeelden te spotten door te letten op hun magische rode gloed.


Dit onderdeel van het wekelijks Bilge Rat Adventure wordt aangesterkt met een kleine aanpassing in de gameplay. Ook onder de zeespiegel zijn nu (kleine) schatten en artefacten te vinden, wat het avontuur onderwater natuurlijk alleen maar aan kan sterken.

Uiteraard wordt het opsporen van de nautische standbeelden beloond. Spelers kunnen wederom allerlei unieke titels en kleding scoren, door wederom op pad te gaan voor de Bilge Rats.

Terwijl deze week Sunken Curse de klok slaat in Sea of Thieves, daagt langzaam maar zeker ook de tijd voor een grotere uitbreiding; Cursed Sails moet deze maand nog verschijnen, gevolgd door Forsaken Shores in september. Deze gratis contentpakketten dienen als de tweede en derde grote uitbreiding op de avontuurlijke zee, nadat The Hungering Deep reeds toegetreden is.

  1.   
    Mattiees's avatar

    echt sexy zijn ze niet hè… 🙄