Call of Duty: Black Ops 4 battle royale modus ondersteunt mogelijk 60 spelers

De veelbesproken battle royale modus van Call of Duty: Black Ops 4 ondersteunt mogelijk 60 spelers. Ontwikkelaar Treyarch heeft nog niet heel veel bekendgemaakt rondom battle royale in Black Ops 4, maar een uitgelekt screenshot lijkt het nieuws te bevestigen.

De battle royale modus gaat in Black Ops 4 door het leven als Blackout. Hiermee maakt het battle royale-concept voor het eerst zijn opwachting in de Call of Duty-franchise. Toonaangevende games in het genre, zoals Fortnite en PlayerUnknown’s Battlegrounds, ondersteunen 100 spelers in een potje. In dat opzicht is het niet heel spectaculair wat Black Ops 4 mogelijk gaat doen. Toch is 60 spelers wel het grootste aantal spelers in een multiplayer binnen de franchise, wat het sowieso een flinke stap vooruit maakt.

Uiteraard is het slechts een gerucht en speculatie op basis van een screenshot. Het wachten is op een formele onthulling door uitgever Activision of Treyarch. Check alles wat we verder weten over de game in onze Black Ops 4 video preview.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren