WWE 2K19 slaat de Nintendo Switch over

Het viel een klein beetje te verwachten, maar 2K heeft besloten om het nieuwste deel van de WWE-franchise niet uit te brengen op Nintendo Switch. Wil je WWE 2K19 spelen, dan kan je dat nog wel op de Xbox One, PlayStation 4 en pc doen. De reden voor het overslaan van de Switch is het slechte vorige deel.

WWE 2K18 is over het algemeen goed ontvangen, behalve de versie op de Nintendo Switch. Onstabiele framerate, bugs en andere technische fouten maken 2K18 een hel om te spelen op de Japanse hybride. 2K heeft blijkbaar geen hoop om een WWE-game werkbaar te krijgen op de Switch en heeft het in ieder geval voor 2K19 opgegeven.

WWE 2K19 will not be available on Nintendo Switch. 2K is focused on making the best possible experience for WWE 2K fans and will continue evaluating all opportunities to deliver the franchise across additional platforms.
Op 8 oktober kan men aan de slag met WWE 2K19 op PlayStation 4, Xbox One en pc. Voormalig UFC-vechter Ronda Rousey maakt dan haar debuut in de franchise.

Meer WWE 2K19

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren