Over PlayStation in de penarie en heil zien in handhelds… | GamersNET Podcast #24

Wederom een GamersNET Podcast waarin enkel Peter en Tom aanschuiven. In aflevering #24 van onze auditieve show bespreekt het tweetal de wondere wereld der games, die ook deze week absoluut niet heeft stilgestaan. Bereid je voor op een uurtje discussie en speculatie!

Zo is zonder meer de cross-platform druk op PlayStation het onderwerp van de week. Meer en meer partijen stellen voor de online barrières voor bepaalde spellen te doorbreken, maar Sony zet de hakken in het zand. Gaat dat nog wel goed aflopen voor hun imago als er zo alsmaar meer oproer ontstaat?

Ondertussen is het Nintendo die gretig zoekt naar de opvolger van de Nintendo 3DS. Maar, meer handhelds? Zit daar nog wel een markt in, vooral nu smartphones zo ontiegelijk sterk worden? Peter en Tom komen met een hybride alternatief voor de Japanse spellengigant…

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies:


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!

 1.   
  Ruben1985's avatar

  Als Sony nog een handheld gaan maken moeten ze leren van Nintendo.
  Een goede prijs, goed in de hand en prijs/kwaliteit in goede verhouding liggen.
  Verder de juiste games aan de markt brengen, gewoon globaal lokaliseren en geen stomme peperdure geheugenkaartjes aan de hand halen die ik gelukkig goedkoop tijdens familiebezoek in Maleisië kon aanschaffen. Oh ik hou van m’n 64GB vita kaartje hehehe maar terug naar de orde van zaken.
  Als Sony een andere vorm van handheld aan de hand wil halen, zou de ontwikkeling naar telefoon moeten plaatsvinden, simpele beugel welke gemonteerd kan worden om een PS3/4 controller te monteren en hoppa gamen maar. 8)

 2.   
  Dedsec's avatar

  Ja ik snap ook niet waarom er geen nieuwe GTA kwam voor de PS Vita, want daar door deed de PSP het heel goed 😉

  VCS was wel de mooiste dag van me leven toen ik hem op me PS2 kom gaan spelen, die ik nou op me 4K tv heb aangesloten via me Xbox one X en 4K HDMI Switch 8)

 3.   
  mattioza's avatar

  Dit luisteren op zondagavond en horen dat het weekend start, feelsbad. 😀

 4.   
  Tom's avatar

  Met de GamersNET Podcast is het altijd weekend. 8)

 5.   
  tranceguy's avatar

  Niks penarie.