Bouw je eigen dorp in Kingdom Come: Deliverance met nieuwe DLC

Je kunt nu je eigen dorp bouwen in Kingdom Come: Deliverance met de komst van de eerste DLC, genaamd From The Ashes. De content is nu beschikbaar voor alle platformen en naast nieuwe quests in de game, heb je ook de mogelijkheid een dorpje te bouwen en managen.

Er ontstaat een nieuwe nederzetting en jij bent verantwoordelijk voor de bouw van nieuwe huizen, andere gebouwen en het zorgen van goede relaties met en tussen de inwoners. Je moet kiezen welk soort gebouwen je plaatst en upgradet, zoals combat arena’s, kroegen en meer. Ook moet je voor de materialen zorgen en met de kosten omgaan in het dorp. Er zijn wel NPC’s uit het verhaal in te huren die je bijstaan bij de ontwikkeling van het dorp.


Deze nieuwe content zorgt voor een extra laagje gameplay, zodat je naast quests ook rustig een dorp kunt managen, waaronder het hebben en rijden van paarden die in je stal staan, vechten in de arena of spellen spelen in de kroeg. Hieronder zie je een overzicht van screenshots uit de From The Ashes DLC en de trailer.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  😍😍😍

 2.   
  MikeGevers's avatar

  Zo jammer dat mijn videokaart overleden is, want ik heb écht veel zin in deze DLC. Ik ga er binnenkort maar eens wat aan doen. 😳

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  Mikegevers gecondoleerd met het verlies hoe oud is ie geworden