Nintendo Japan onthult 2DS XL-bundels met Minecraft, Animal Crossing en Mario Kart

Terwijl ondergezocht wordt naar een opvolger van de Nintendo 3DS, wordt Japan nog eens lekker gemaakt met drie unieke uitvoeringen van de New Nintendo 2DS XL. Deze zomer lanceren exclusieve bundels voor Animal Crossing: New Leaf, Mario Kart 7 en zelfs de 3DS-port van Minecraft.


Tot dusver lijken de nieuwe bundels exclusief onthuld voor de Japanse markt. Aanstaande 19 juli moeten daar de Animal Crossing en Mario Kart Editions lanceren, gevolgd door de wel erg opvallende Creeper Edition van Minecraft op 2 augustus.

Voor de Europese markt wordt nog gulzig gewacht op een aankondiging omtrent de unieke bundels, al laat een in-game melding van Animal Crossing: Pocket Camp wel doorschemeren dat de Nintendo 2DS XL-bundel van New Leaf mogelijk 20 juli alweer verschijnt. Daarbij werd benadrukt dat de handheld ook gepaard gaat een vooraf geïnstalleerde game van het respectievelijke thema.

Of de Minecraft New Nintendo 2DS XL ooit de lokale markt aan zal doen, is nog maar de vraag. In de Europese Nintendo eShop voor de 3DS is Minecraft immers nooit verschenen, wat het betwijfelbaar maakt of een fysieke bundel dan wél in het verschiet ligt.
Meer weten over de nieuwste (en bijzonder betaalbare) editie van de Nintendo 3DS-familie? Bekijk onze aflevering van GamersNET Gear over de handheld of ontdek onze 5 dingen die je moet weten over de New Nintendo 2DS XL.

  1.   
    Tom's avatar

    Moet toegeven; die Creeper 2DS ziet er wel erg geinig uit. Beetje scheef dat die game nooit de Europese markt heeft aangedaan, maar wie weet kan Microsoft daar nog wat verandering in brengen.