Vacature bij Infinity Ward zorgt voor geruchten

Op 18 oktober komt het nieuwe deel uit in de Call of Duty-franchise. Van Call of Duty: Black Ops 4 weten we al dat er geen singleplayer zal zijn. Gelukkig heeft CoD een jaarlijkse release waardoor we nu al uit kunnen gaan van een nieuw deel in 2019 maar ook in 2020. Dankzij een vacature van Infinity Ward lijkt het erop dat we snel weer alleen aan de slag kunnen in de populaire FPS.

Come work with the game industry’s brightest on a new, exciting, unannounced title for multiple next gen platforms.

In de vacature staat dat Infinity Ward op zoek is naar een scriptschrijver die wil werken aan een onaangekondigde titel voor next-gen platformen. De nieuwe werknemer moet een grote interesse en passie hebben voor first person shooters. Het meest opvallende aan de vacature is echter dat er gezocht wordt naar iemand met kennis van multiplayer maar ook singleplayer.

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    Je bedoelt de zoveelste Call of Duty?

    Nee.. echt geruchten zou ik het niet noemen.

  2.   
    Thijs.'s avatar

    Hoe is het opvallend dat ze zoeken naar iemand die ervaring heeft in multi en single player? Lijkt me redelijk normaal dat een game dat heeft…

  3.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    precies thijs

  4.   
    Tom's avatar

    Ik denk meer dat de notie van een singleplayer nieuwswaardig is, gezien die met Black Ops 4 natuurlijk in de ban wordt gedaan.

  5.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    precies tom dat dat denk ik ook