H1Z1 open beta op PlayStation 4 meer dan tien miljoen spelers

De open beta van H1Z1: Battle Royale heeft op de PlayStation 4 meer dan tien miljoen spelers behaald. De game had eind mei nog 4,5 miljoen spelers, dus het is een behoorlijke stijging voor ontwikkelaar Daybreak Games. Om deze mijlpaal te vieren, schenkt de developer de Darkfire Truck en een Sunrise Parachute in-game skin aan alle spelers die het spel voor 27 juni op de PlayStation 4 hebben gespeeld.

Ook pc-spelers krijgen een presentje, namelijk de Homecoming Scrubs Set en de Z1 Zombie Mask. De scrubs zijn te krijgen door één match Solos, Duos of Fives te spelen tussen nu en woensdag 4 juli. De Z1 Zombie Mask is een ‘welcome back’ voor spelers die voor 20 september 2016 een account hebben aangemaakt van H1Z1; ook zij moeten één potje Solos, Duos of Fives spelen om het masker te bemachtigen.

Daarnaast krijgt de pc-versie van de game een nieuwe map. Hoewel, het is een remastered versie van de Z1-map, genaamd Outbreak. Deze map is acht kilometer bij acht kilometer groot, kent kleinere POI’s, nieuwe loot spots, een verfijnd terrein en andere verbeteringen.


Tot slot kunnen PlayStation 4-spelers deze update ook verwachten, met een revive mechanic voor de Duos- en Squads-modi en een nieuw Airstrike Signal-wapen. Als je dit wapen gebruikt, roep je een bommenwerper op die vele bommen dropt op de aangewezen locatie.

H1Z1 is officieel op 28 februari verschenen voor pc en op 22 mei voor PlayStation 4. Bekijk hieronder de Daybreak map trailer.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren