Independence Pack voor State of Decay 2 nu beschikbaar

Het Independence Pack voor State of Decay 2 is nu beschikbaar en is de eerste DLC na de launch van vorige maand. De downloadable content is verkrijgbaar op Xbox One en pc en bevat diverse voertuigen, wapens, gear en vuurwerk. Het pakket kost 4,99 euro of is zonder extra kosten als je de Ultimate Edition van State of Decay 2 hebt aangeschaft.

Check hieronder de video van de DLC. Dit is wat er exact in het Independence Pack zit:

 • Vehicles: Pyrohawk, Burninator and Meatwagon.
 • Melee Weapons: The Freedom Ringer, Grillmeister and BBQ Fork.
 • Ranged Weapons: Pyro Launcher and Starshank Launcher.
 • Single-use Fireworks: The Block Rocker, Reign o’ Fire, Bouncing Boris and XL Firework Shell.
 • Spelers kunnen ook het Fireworks Crafting Station gebruiken om eigen vuurwerk of ammunitie te maken voor de firework launchers. Daarnaast is er de mogelijkheid bij een verkoper vuurwerk te halen die een sale houdt.

  Naast het Independence Pack verschijnt ook update 2.0 voor de game, die gratis twintig nieuwe missies toevoegt, om en nabij tien wapens, een ‘Rare Books’ trader voor nieuwe skills, en verbeterde gameplay. Deze update is volledig gratis.


  State of Decay 2-spelers krijgen in september nog meer DLC onder de noemer Daybreak Pack. Deze content bevat een nieuwe modus die spelers de rol van een Red Talon-soldaat geven en je moet verschillende objectives behalen door waves aan zombies en freaks tegen te houden.

  State of Decay 2 is op 22 mei verschenen voor Xbox One en pc. Wij waren in onze review niet heel gecharmeerd van de survivalgame, maar het spel heeft toch drie miljoen spelers bereikt.

  Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren