State of Decay 2 overstijgt drie miljoen spelers

State of Decay 2 heeft inmiddels meer dan drie miljoen spelers bereikt. De survivalgame haalde binnen twee dagen na launch al de miljoen spelers en dit is dus een nieuwe mijlpaal. Het spel wordt tevens ondersteund met nieuwe content en er staat een State of Decay 3 in de planning.


Wij waren niet heel erg te spreken over de game, zoals je kunt zien in de video review en ook op Metacritic scoort het spel niet zo hoog. De Xbox One-versie staat gemiddeld op een 6,6 en de pc-versie op een 6,9. Toch trekt State of Decay 2 aardig wat spelers.

State of Decay 2 is op 22 mei verschenen voor Xbox One en pc.

 1.   
  MaTriXX's avatar

  Het is gewoon een leuke game voor een leuke prijs.

 2.   
  Tom's avatar

  Oprecht benieuwd hoe de verkopen zijn ten opzichte van het Xbox Game Pass-aandeel. Vooral gezien Phil Spencer zelf aangaf dat dezeverwachtingen overstegen, maar verder de lippen stijf houdt over de echte aankopen.

 3.   
  mattioza's avatar

  Tom schreef, "Oprecht benieuwd hoe de verkopen zijn ten opzichte van het Xbox Game Pass-aandeel. Vooral gezien Phil Spencer zelf aangaf dat dezeverwachtingen overstegen, maar verder de lippen stijf houdt over de echte aankopen. "

  Klopt, dat denk ik ook. Al deed State of Decay 2 het vrij goed de eerste week in de fysieke game sales in de UK. Zou ook leuk zijn om te weten hoeveel spelers er zo maandelijks de game pass aanschaffen. Ziet er sowieso wel uit als een goede deal, zeker wanneer je nog niet veel Microsoft-games gespeeld hebt deze generatie. Het is ook goed om meer druk te leggen op de PlayStation Now, zowel qua prijs, kwaliteit en service.

 4.   
  KevinNaaldwijk's avatar

  Koop het als het op steam komt. Als het ooit op steam komt.

 5.   
  Tom's avatar

  KevinNaaldwijk schreef, "Koop het als het op steam komt. Als het ooit op steam komt. "

  Undead Labs heeft in het verleden wel aangegeven (weer) een Steam-port op te gooien, maar ik ben benieuwd of dat op het menu blijft staan nu Microsoft de hele toko heeft overgenomen.

  Then again, Microsoft is ook weer niet volledig Steam-schuw. Ori and Cuphead staan er ook gewoon op.