Nieuwe 1.25.0.1 patch voor Overwatch gooit onder meer Symmetra om

Patch 1.25.0.1 van Overwatch is sinds gisteravond een feit geworden en daarmee kunnen spelers van het spel weer rekenen op legio (aangekondigde) veranderingen. De nieuwe update introduceert een ‘looking for group’-optie, maar gooit als altijd ook weer een boel verbeteringen richting de meta van het schietspel.


Met name de defensieve Symmetra heeft een aardige rework gekregen. Niet langer zal haar primaire aanval automatisch op vijanden richten, er moet nu (á la Zarya) geschoten worden met een lineaire energiestraal. In ruil daarvoor zijn haar Sentry Turrets nu als projectielen te gooien, in plaats van enkel dichtbij te plaatsen.

Naast de grote veranderingen voor Symmetra hebben ook McCree, Orisa en Doomfist een aantal kleine aanpassingen gekregen.

Daarnaast is het level Horizon Lunar Colony flink aangepast. De plattegrond is mild veranderd, maar oplettende spelers zullen wellicht ook andere retoucheringen merken. Zo is de deur van Hammonds kamer opengegaan, wat wellicht doet hinten naar de achtentwintigste nieuwe Hero van Overwatch: Winstons oude labmaatje op de maan.

Alle grote (en kleine) veranderingen nog eens doornemen? Check de officiële Overwatch Patch Notes voor een compleet overzicht van de update.

  1.   
    Mattiees's avatar

    die groupfinder is echt ontzettend fijn. Quik play met een groep maakt de ervaring echt een stuk beter. Ook kan je mensen beoordelen op teamwork en sportsmanship. Erg goede toevoegingen voor de game.