Fortnite update 4.5 brengt Playground Mode

Fortnite is natuurlijk altijd in beweging en vandaag is de laatste patch toegevoegd aan de game. Er worden wijzigingen doorgevoerd in zowel de Battle Royale- als de Save the World-modi. In Battle Royale is de grootste wijziging ongetwijfeld het toevoegen van twee pistolen en de Playground Mode. In Playground wordt je met maximaal drie andere spelers in een map gezet, waarna je een uur de tijd krijgt om een winnaar te krijgen. Na 55 minuten zal de storm je ontsluiten, maar net daarvoor zal je bijzonder veel items krijgen.


Save the World introduceert deel 4 van de Blockbuster queeste en dat is net voordat Epic heeft aangekondigd dat het vijfde seizoen zal starten op 12 juli aanstaande. Om dat te vieren zal er een periode van dubbele XP aanbreken in het weekend van 29 juni.

Heb je de vorige update gemist, bekijk hier update 4.4.

  1.   
    Papachico's avatar

    Nieuwe update en gelijk matchmaking errors..

    Dubbel xp had niet gehoeven voor mij. Ben zelf lvl 73, tier 100 dus zal lvl 80 sowieso halen maar ik vind dat je t gewoon hoort te halen zonder enige hulp van epic met hun dubbel xp weekend

    Omega is niet bijzonder maar de full body body omega (dus met de led lampjes) is toch iets unieker omdat er vele zijn die geen lvl 80 halen 🙄 Omega skin is nothing zonder full body lights.