Geen anime borstvergroting quest voor het Westen

In Japan kunnen ze al een jaar genieten van het stuiterende huidskleurige landschap in Omega Labyrinth Z maar hoewel uitgever PQube ontzettend zijn best heeft gedaan, zal de game toch niet naar het Westen komen.

Begin dit jaar liep PQube al tegen obstakels aan toen de Australische en Engelse rating autoriteiten aangaven dat de game te ver ging. Nu liet de uitgever via Twitter weten aan de wensen van Sony te voldoen en af ziet van de Westerse release van de game. Het lijkt erop dat PQube niet uitging van een algehele annulering gezien de lokalisatie bijna voltooid is. Zo zijn er verschillende screenshots opgedoken met Engelse teksten. Hierop is te lezen dat het rokje van één van de personages echt te kort is maar ook krijgt iemand te horen dat ze het tussen haar borsten moet strelen.

Omega Labyrinth Z is een roguelike dunguon crawler waarin je op zoek gaat naar de heilige graal om een groter bos hout voor de deur te krijgen. Dit allemaal zodat het hoofdpersonage haar boezem een flinke upgrade kan geven en zo voor altijd met een zere rug door het leven kan.

Meer Omega Labyrinth Z

 1.   
  tranceguy's avatar

  Wat een stelletje pussies daar. Hier wordt daar niet moeilijk over gedaan. Maar op PS4 is dat geen enkel probleem. Dan importeer je m toch gewoon? Niemand gaat mij dat verbieden. En als ze denken dat mensen niet gaan importeren hebben ze het mis. Want dat gaat een overheid niet voor de mensen kunnen bepalen of iets te ver gaat of niet. Zolang het over zoiets onbenulligs als de grootte van balonnen gaat zeker niet….

 2.   
  Dedsec's avatar

  Van mij mag elke game zover gaan als die wild, want hets is toch allemaal nep, of zijn ze bang we het na gaan doen ?? want er zijn ook mensen die GTA nadoen terwijl GTA wel mag ??

  Als alles nou gewoon in games mag met een VR bril op, dan zouden er minder erge dingen gebeuren in het echte leven, maarja ze hebben liever dat je alles in het echte leven doet raar.

 3.   
  JuulsJo's avatar

  Come on. Een man heeft zijn anime tiddies nodig.

 4.   
  Ruben1985's avatar

  Bestel gewoon de Asia-version via Play-Asia ofzo, daar heb je vaak alsnog de optie voor engelse ondertitels en kun je evengoed “genieten” van het spel :p En wie weet gaat Play-Asia wel even een handje helpen met een engelse versie, zou niet de eerste keer zijn dat ze dat doen.