In Fallout 76 kun je nukes niet specifiek op spelers richten

Lanceer je in Fallout 76 een nuke, oftewel een atoombom, dan kun je deze niet specifiek op andere spelers richten. Fallout 76 is natuurlijk een online RPG waarbij je echte spelers in de post-apocalyptische wereld tegen kunt komen. Echter, je kunt niet specifiek andere gamers irriteren.

Je kunt in de game nukes lanceren, waar spelers in jouw wereld dan een waarschuwing voor krijgen. Deze waarschuwing geeft ook aan of de bom dicht bij jou in de buurt zal belanden. Pete Hines van Bethesda zegt dat hoewel je geen targets in kunt stellen, deze atoombommen alsnog gevaarlijk kunnen zijn.

When a nuke is coming in on an area of the map, the people there will get notified. So, you can stand there and not do anything, but you could also get the hell out of the way and then you won’t get nuked.
Gelukkig is het droppen van nukes niet heel gemakkelijk in Fallout 76, aangezien het een end-game feature is. Bovendien zul je de nuke codes zien te vinden eer je een bom kan lanceren. Deze bommen veranderen tijdelijk de aard van de flora en fauna van de omgeving, maar laten wel unieke items vallen.


Om je te kunnen beschermen tegen deze genadeloze atoombommen, kun je in bunkers schuilen. Ook hier heb je codes nodig om een bunker in te kunnen. Dus zo simpel is het allemaal niet. Wij kunnen niet wachten op video’s van hopeloos schreeuwende gamers die geen toegang hebben tot een bunker en keihard genuked worden.

Fallout 76 verschijnt op 14 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  Linkje's avatar

  Jammer!

 2.   
  Jigneo's avatar

  aan de ene kant wel jammer, maar andere kant ook wel begrijpelijk…

  ben je net begonnen krijg je meteen een nuke over je heen.. 😮

 3.   
  tranceguy's avatar

  Denk dat het allemaal best wel meevalt….

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  jammer dat het een online mp only is weer een game die naar de gort gaat waarom laten steeds meer developers de campain vallen is dat om hackers te etteren die games kraken zodat mensen die al illigaal gamen niks kunnen zwak