Cyberpunk 2077 zal in-game geen laadschermen hebben

Cyberpunk 2077 zal in-game geen laadschermen hebben. Want stel je voor, je bent lekker aan het rijden. Alles gaat goed, en ineens zie je daar in de verte een gebouw. ‘Wauw’ denk je, ‘daar wil ik naartoe’. Met je vinger gluip je die pook van je controller naar voren en in één keer: laadscherm. Vervelend? Ja, maar voor CD Projekt RED verleden tijd. Op de officiële Cyperpunk Discord-server heeft de ontwikkelaar gesproken: er zullen geen laadtijden in de wereld van Cyberpunk 2077 zijn. Is dat de droom? Zeker weten!

Nuance daargelaten, je moet nog wel wachten op het opstarten van de game, maar daarna kan je doen wat je wilt. Zonder hoeven te wachten. Zo zie je maar weer. Niet alleen speel je in de toekomst, maar krijgen wij ook een voorproefje van hoe onze toekomstgame er uit zal zien.


Cyberpunk 2077 heeft tijdens de E3 van 2018 een zeer gelikte trailer laten zien en ondanks dat het er wel héél goed uitziet, blijft de game wel geschikt voor de current gen consoles. Wij zijn benieuwd hoe de game uiteindelijk zal zien, jij ook?

 1.   
  Heccer's avatar

  Fijn laat maar is ingame beelden zien

 2.   
  kiesmaarwa's avatar

  Zoals je zou verwachten van 90% v.d. games op de huidige generatie. Jammer dat dit nog steeds nieuwswaarde heeft tegenwoordig, maar wegens gebrek aan beter: “Mooie zaak!”

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ik vind laad tijden al 30 jaar geen probleem ik erger mij dr niet aan fat is toch dat stukje wachten tot je lekker kan beginnen

 4.   
  Alfa Warrior's avatar

  Deze waren er ook niet in The Witcher 3, behalve wanneer je fast-travel deed.
  In Cyberpunk 2077 zal daar denk ik niet heel veel verschil in zitten.

 5.   
  Pim Huberts's avatar

  Dit was ook t geval in gow 2018 en idd ook in the witcher III. Buiten dat om is dit natuurlijk super chill want je kan gewoon in een keer door. Mocht je het laadtijd voor jezelf een pauze momentje noemen, dan heb je gelukkig nog de pauze knop voor een pauze.

 6.   
  Papachico's avatar

  PS4 hier en geen pro. Ik mag hopen dat ik niet als in The Witcher 3 telkens een anderhalve minuut moet wachten wanneer ik dood ga? In The Witcher 3 vond ik dit vrijwel frustrerend als je op de hoogste moeilijkheidsgraad speelde.

 7.   
  mattioza's avatar

  Papachico schreef, "PS4 hier en geen pro. Ik mag hopen dat ik niet als in The Witcher 3 telkens een anderhalve minuut moet wachten wanneer ik dood ga? In The Witcher 3 vond ik dit vrijwel frustrerend als je op de hoogste moeilijkheidsgraad speelde."

  Inderdaad, The Witcher 3 had (op PS4) bij release pittig wat technische problemen, maar dat willen blijkbaar heel wat spelers met de mantel der liefde vergeten. Daarnaast was het wel een fantastische game.

 8.   
  tranceguy's avatar

  Als dat waar is zou dat gewoon vet zijn….