Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: LEGO The Incredibles – Live Action Launch Trailer

LEGO The Incredibles heeft een launch trailer ontvangen in de vorm van een live action video, gebundeld met een beetje gameplay. Check hem hier!

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Nice deze ga in wel eens een keer kopen

  2.   
    Dedsec's avatar

    Op youtube staan al free roam video,s en de map leek niet heel groot of er is nog meer, maar het leek echt op het derde eiland van GTA 3 maar ook op GTA V een beetje.

  3.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    Dedsec voor een echte lego achtige gta game moet je lego city undercover hebben btw alle lego games zijn mooi de graphics om te watertanden

  4.   
    Dedsec's avatar

    the ultimate gamer boss schreef, "Dedsec voor een echte lego achtige gta game moet je lego city undercover hebben btw alle lego games zijn mooi de graphics om te watertanden "

    Ja die voelde ook echt als GTA 3 met een stukje Vice city erin, en mij ogen werden zelfs nat toen ik het voor het eerst speelde, want het haalt echt veel GTA gevoelens naar boven.

    Deze koop ik ook gewoon voor de open wereld, want het zag er wel heel mooi uit op youtube, en ik denk ook dat ze naar de map van GTA kijken, want je krijgt toch een soort GTA gevoel dat is echt heel mooi.

    Echt elk lego spel geeft weer hoop op een mooie GTA wereld, want als je op GTA 6 moet wachten dan moet je wachten tot de PS5, want dan gaan ze hem eerst even snel voor de PS4 maken, net als GTA 5.

    Ooja wel of geen edition het blijft 60 euro 8)