Welke tennishelden strijden 23 juni tegen ons en elkaar? | Mario Tennis Aces Toernooi

We kondigden het al in stijl aan, maar aanstaande 23 juni strijden op ons prachtige hoofdkantoor in een heus Mario Tennis Aces-toernooi! Zes bezoekers en twee redacteuren nemen het in fases tegen elkaar op om zichzelf te bewijzen als dé ultieme tennisheld. Maar, welke zes aces mogen hun eer komen verdedigen én die van ons een kopje kleiner maken?

Vanaf vrijdag is Mario Tennis Aces dan toch echt werkelijkheid op de Nintendo Switch, en dat vieren wij dus met een sfeervol toernooi, vol gezelligheid en wellicht een prijsje of twee. Onderstaande aankondigingsvideo geeft alvast een sterk beeld van hoe ontiegelijk serieus wij deze wedstrijd zullen nemen:

Maar dan, wie is zoal genodigd om het tegen ons op te komen nemen? Aanstaande zaterdag dus, vanaf 13:00, openen wij onze deuren voor de volgende zes atletische sterren:


mike2165


Linkje

DennieBroertjes

Novel


Marcie
(YouTube)


Mirko Kleinhesselink
(Facebook)


Beste kanshebbers, tot zaterdag! We hopen jullie in goede gezondheid en conditie te treffen, zodat we een aantal epische potje Mario Tennis uit mogen vechten. Uiteraard met bijbehorende gezelligheid, prijzenfestijn en wellicht een dopingschandaal of twee.

 1.   
  Novel's avatar

  Ik ben aanwezig

 2.   
  Linkje's avatar

  Leuk! Tot zaterdag!

 3.   
  Mike2165's avatar

  tot zaterdag 🙂