Gloednieuwe Tales of-game in ontwikkeling voor thuisconsoles

Afgelopen weekend vond het Tales of Festival 2018 plaats en Bandai Namco heeft daar aangekondigd dat er hard wordt gewerkt aan een compleet nieuw deel, zo bericht Famitsu. Details zijn niet vrijgegeven, maar Bandai Namco bevestigt dat het niet gaat om een remake of spin-off; het moet een gloednieuwe titel worden voor de thuisconsole(s).


Het laatste nieuwe deel voor de thuisconsoles was Tales of Berseria dat in Europa op 27 januari verscheen voor de PlayStation 4 en pc. Die game werd goed ontvangen, dus hopelijk zet Bandai Namco deze koers door met hun nieuwste telg.

Voor we aan de slag kunnen met dit net aangekondigde nieuwe deel, krijgen we nog een remake van een eerder Tales of-spel. Tijdens de E3 2018 werd Tales of Vesperia: Definitive Edition geheel onverwachts aangekondigd. Die game moet deze winter verschijnen op de Xbox One, PlayStation 4, pc en Nintendo Switch.

  1.   
    Papachico's avatar

    Altijd leuk een nieuwe Tales of. Denk dat ik Tales of Vesperia nog wel ga halen. Ben enkel tot de helft gekomen maar was zeker een vermakelijke game!. Mag wel hopen dat tie een stuk goedkoper zal zijn.