Concept art Cyberpunk 2077 toont donkere cyber-toekomst

De werkelijk schitterende trailer van Cyberpunk 2077 heeft veel indruk gemaakt op de E3 2018. Zoveel zelfs dat mensen zich begonnen af te vragen of het spel wel op de current-gen consoles kan draaien. Los van de grafische pracht en praal, zijn er zo tig momenten van de trailer te noemen die we als memorabel bestempelen. Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft onderstaande concept art vrijgegeven waar enkele van die momenten in vroege vorm op te bewonderen zijn.


De felle kleuren, de gritty-omgevingen en de harde cyber-maatschappij worden ook in de concept art al goed in beeld gebracht. Opmerkelijk genoeg is allicht het meest memorabele moment waarschijnlijk pas later bedacht – de make-up opdoende androïde met de ontbrekende kaak is niet vertegenwoordigd in CD Projekt Red’s uitgebrachte stukken artwork. Wat is jullie favoriete moment van de trailer?

[SCREENSHOTS]
Cyberpunk 2077 moet in 2019 uitkomen op de pc, de PlayStation 4 en de Xbox One.

  1.   
    tranceguy's avatar

    Kan zeker wel op de current gen draaien, denk dat de game Death Stranding een stuk zwaarder wordt…. Maar ik hoop dat de game doet wat ie belooft en wat ie laat zien… Want dat ziet er dik oke uit…