Birdo, Diddy Kong en Koopa Paratroopa komen naar Mario Tennis Aces

Na de aankondiging dat Koopa Troopa en Blooper het tennisveld van Mario Tennis Aces zullen betreden, blijkt Nintendo meer in petto te hebben. Diddy Kong, Birdo en Koopa Paratroopa pakken namelijk later het racket op om zich bij het personage-roster te voegen.


Er gingen al geruchten rond dit drietal sinds april, aangezien een Japanse pre-orderbonus de icoontjes van de personages bevatte. De inclusie van oudgedienden Diddy Kong en Birdo is een mooi gegeven sinds ze niet in voorganger Mario Tennis: Ultra Smash te vinden waren. Overigens zal dit de eerste keer zijn dat Koopa Paratroopa zijn opwachting maakt in een Mario Tennis-spel.

De vandaag aangekondigde personages zullen pas na september hun weg vinden naar Mario Tennis Aces. Hoogstwaarschijnlijk gaat Nintendo dan ook met het drietal dezelfde tour op als met Koopa Troopa en Blooper. Die verschijnen op respectievelijk 1 augustus en 1 september, maar zijn eerder vrij te spelen als je meedoet aan online toernooien en daar voldoende punten weet te verzamelen. De kans dat een van de drie op 1 november gratis wordt toegevoegd, maar eerder te unlocken valt, lijkt aannemelijk.

Mario Tennis Aces verschijnt vrijdag 22 juni op de Nintendo Switch. De zaterdag houden we op GamersNET HQ een Mario Tennis Aces-toernooi om te zien wie van onze community het beste een balletje kan slaan. Dat er een poging wordt gewaagd om dikke prijzen te winnen is een mooi extraatje.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren