Gamersnet.nl

Wie heeft de E3 2018 ‘gewonnen’? | GamersNET Podcast #21

Terwijl onze Amerikacorrespondenten nog in Los Angeles verkeren, zijn het Amador, Wester en Tom die de volledige E3 2018 nabespreken in de GamersNET Podcast #21! Chronologisch lopen zij alle persconferenties na en bespreken ze de grootste onthullingen én gebreken van elke presentatie. En ja, heeft er dan één partij ‘gewonnen’, of is dat te kort door de bocht?

Of het nu gaat om Microsofts aanwinst van vijf nieuwe studio’s, de gehate zelfverheerlijking van Sony de ultieme teleurstelling van EA Play, een overschot aan Super Smash Bros. Ultimate; vrijwel alle noemenswaardige gebeurtenissen passeren de revue van ons drietal!

Niet voor niets is deze eenentwintigste aflevering van de GamersNET Podcast de langste tot dusver. Mocht je dus wat eerlijke discussie liefhebben, dan zit je hier (wederom) goed. Mocht je gewoon méér van de afgelopen E3 mee willen krijgen, vergeet dan vooral niet ons complete E3 2018 overzicht, waarin allerhande nieuwe content nog altijd voortvloeit!

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies:


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting podcast@gamersnet.nl of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!