Bilge Rats zijn de nieuwe piratencompagnie in Sea of Thieves

Na de verhalende Hungering Deep-uitbreiding voor zeevaarderspel Sea of Thieves komen niet alleen meer van dit kaliber content-uitbreidingen. Zo zijn vandaag ook de zogenaamde Bilge Rats Adventures toegetreden tot het spel, die spelers wederom een nieuwe uitdaging en een kersverse Trading Company bieden, als altijd gelijktijdig voor zowel Xbox One als Windows 10.

Verspreid over de wereld van Sea of Thieves zijn nu specifieke ‘Skeleton Thrones’ te vinden, achtergelaten door de welbekende kalklichamen. Nota bene een nieuwe toevoeging die al eerder werd aangekondigd door Rare. Door aan de praat te raken met piraten van de nieuwe Bilge Rat-compagnie, kunnen spelers ontdekken waar deze zoal gevonden kunnen worden en eropuit trekken voor wat verse avonturen.


Wie genoeg opdrachten voor de Bilge Rats voltooid, wordt beloond met de zogenaamde Bilge Rat Doubloons. Deze nieuwe valuta is uiteindelijk om te zetten in unieke beloningen voor je eigen piratenbestaan, waaronder de Bone Crusher kledinglijn met bijbehorende hoed, jas en jurk.

Meer informatie over vierde compagnie en hun specifieke insteek voor Sea of Thieves is uiteraard te vinden op de offici√ęle Sea of Thieves-website.

Mochten deze gratis toevoegingen niet genoeg nieuwigheid zijn om terug te vluchten naar de zee, dan wordt het nog even wachten op juli en september, waarin respectievelijke contenpakketten Forsaken Shores en Cursed Sails zullen verschijnen. Beide pakketten zijn, net als The Hungering Deep, gratis binnen te halen.

 1.   
  mattioza's avatar

  Ik voel een livestream aankomen. ūüėÄ

 2.   
  PSPfreaky's avatar

  Dit is echt livestream materiaal! Wij zijn 6 uur bezig geweest om alles te completen en als iets niet lukt krijg je echt van die rage neigingen.

  Verspreid over de wereld van Sea of Thieves zijn nu specifieke ‘Skeleton Thrones’ te vinden, >> verdedigd door legio krachtige hopen kalklichamen <<. Klopt niet, ze worden niet verdedigd door skeletons.

 3.   
  Tom's avatar

  Is aangepast. Heb het zelf nog niet kunnen proberen in alle drukte, maar dacht wel dat Neate en Chapman dat eerder beloofden.