Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Hitman 2 | Video Preview

Nadat het eerste Hitman werd opgebroken in episodes, komt er nu wél een definitief vervolg op IO Interactives sluipmoordende serie. Hitman 2 werd onthuld voor de E3 2018 en onze Peter mocht er alvast mee aan de slag. Hoe veel nauwkeuriger kunnen we nu te werk gaan als kale killer-knikker?

En ja, uiteraard hopen wij met de komst van Hitman 2 wederom een mooi vervolg op Hipster Hitman te mogen maken. Wie duimt met ons mee naar Warner Bros.?

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  idd hoop ook dat het geen episodes game word dat heefd de serie geneukt silent assasin was ten top

 2.   
  Tom's avatar

  Het is juist deze game (en de hoop op één volledige game in plaats van afleveringen) dat ik pas een beetje warm begin te lopen voor het vorige ‘seizoen’. Sinds Blood Money mis ik Agent 47 gewoon een beetje, en Hitman 2 lijkt nu weer feilloos te onderstrepen wat Hitman zo sterk maakt.

  Veel keuzes, diepe gameplay en gewoon veel fun in de uitvoering. Zin om weer kaal te gaan.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  peter is hyped…

  en peet word je nu nog steeds smaller en smaller…. dammm smooth boy hahaha

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ja oke tom maar bij de vorige hitman had je targets die eens per tijd kwamen deed je die niet liep je die voor altijd mis dat vind ik jammer hitman silent assasin vond ik de beste ook de wapen keuze was in silent assasin super

 5.   
  Tom's avatar

  Oh, de ‘echte wapens’ doen me dan weer minder. Ik ben tevree met dat iconische kistje en natuurlijk de Silverballers, maar verder heb ik het ’t liefst van geïmproviseerde wapens. Een blik verlopen tomatensoep, een rubberen eendje, een kapotgeslagen hasjpijp.

  Al die zooi maakt Hitman meer Hitman dan allerlei schietgerei, als je het mij vraagt.

  En de Elusive Targets vond ik juist dan ook weer iets hebben. Unieke evenementen met unieke beloningen kunnen games een toffe en tijdsgebonden draai geven, wat mij betreft mag ook dat weer (in mondjesmaat) terugkeren naar dit deel.

 6.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  tom wat ik bedoel is de wapen keuze is zo minimaal in het laatste deel in silent assasin en daarna had je behoorlijk veel keus dat is altijd al iets geweest wat bij hitman hoorde dus hoop dat ze dat nu uitgebr hebben en zonder epi

 7.   
  Tom's avatar

  Volgens mij praten we weer compleet langs elkaar af.

  Schietwapens = meh

  “Ongelukjes” = Awww yeah

 8.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Hitman wordt geen episodes game WB brengt de game volledig uit