Koopa Troopa en Blooper bezoeken gratis Mario Tennis Aces; zijn vroegtijdig vrij te spelen

Nintendo heeft goed nieuws voor de mensen die reikhalzend uitkijken naar Mario Tennis Aces: in ieder geval twee extra speelbare personages komen het roster van het tennisspel versterken: Koopa Troopa en Blooper. De twee figuren worden gratis toegevoegd middels updates, maar de manier waarop je ze kunt vrijspelen doet vermoeden in welke richting Nintendo Mario Tennis Aces wilt duwen.


Tijdens een Nintendo Treehouse-stream tijdens de E3 2018 afgelopen woensdag, bevestigde Nintendo hoe de twee personages uitgebracht zullen worden. Koopa Troopa zal verschijnen op 1 augustus, maar als je deelneemt aan het online toernooi dat in juli wordt gehouden en daar voldoende punten verzameld, kun je de schildpad al vroegtijdig vrijspelen. Hetzelfde geldt voor Blooper: hij verschijnt 1 september, maar doe je je best in het online toornooi van augustus, dan kun je al eerder balletjes met de inktvis slaan.

Nintendo poogt hiermee spelers te overtuigen om Mario Tennis Aces online te ervaren en allicht mensen over de streep te trekken om later een Nintendo Switch Online-abonnement af te sluiten. Vanaf september gaat die betaalde dienst in voor 19.99 euro per jaar en Mario Tennis Aces-spelers die nadien hun racket naar het digitale tennisveld willen brengen zullen lid moeten worden.

[SCREENSHOTS]
Mario Tennis Aces verschijnt 22 juni op de Nintendo Switch. Wil je gelijk jouw tennisvaardigheden al op de proef stellen? Je kunt je nog opgeven voor ons Mario Tennis Aces GamersNET-toernooi en een poging wagen om dikke prijzen te winnen.

 1.   
  Tom's avatar

  Blooper? Wat vet.

  Ik zweer momenteel bij Boo en Chain Chomp. Misschien wel meer om hun vorm en underdog status dan de daadwerkelijke skillset.

 2.   
  mattioza's avatar

  In principe zijn die toernooien dus nog voor het Nintendo Online tijdperk. Maar het zou wel kunnen dat, als de toernooien en het vrijspelen aan koppelen het gewenste effect hebben, dat het voor de volgende personages ook gebruikt wordt. Op zich niets verkeerd met deze strategie, als ze daarnaast maar een degelijk aanbod online games hebben. Maar er komen binnenkort heel wat (semi) online games naar de Switch zoals Minecraft, Fortnite, Fifa, Paladins, Super Smash,…