Praat met Ubisofts ‘Personal Gaming Assistant’ Sam en krijg in-game beloningen

Als onderdeel van de smartphone-applicatie voor de Ubisoft Club lanceerde Ubisoft eerder dit jaar al de beta-versie van Sam, een zogenaamde ‘Personal Gaming Assistant’ voor jou en je Ubisoft-games. Tussen neus en lippen door lijkt deze inmiddels uitgerust met een markante promotie-actie, waarbij plots een viertal uiteenlopende in-game beloningen te scoren zijn door simpelweg Sam even uit te proberen.

Wie Ubisofts Sam vriendelijk naar iets als “E3 rewards” vraagt, krijgt nu een uitleg toegeworpen over een bepaalde actieperiode waarin unieke items voor verschillende games verzilverd kan worden. Door alleen al die vraag te stellen, ben je automatisch verzekerd van de in-game goedheden. Zolang je het gesprek maar aangaat tussen 11 juni en 17 juni, de huidige E3 2018-week.


In het specifiek gaat om een armembleem voor The Division, eenzelfde voor het nog te verschijnen The Division 2, de Mycenaean Dory speer voor Assassin’s Creed Odyssey en een Sam-gethematiseerde Charm voor Rainbow Six: Siege.

Alle vier de beloningen zouden beschikbaar moeten worden gesteld op 21 juni, via de officiële Ubisoft Club website. Vanaf daar kunnen ze verzilverd worden voor je aangesloten Uplay-account, al zal je voor de goedheden in de nieuwe Assassin’s Creed en The Division 2 nog even moeten wachten tot die games daadwerkelijk lanceren.

De Ubisoft Club applicatie is gratis te downloaden voor Android en iOS en wordt direct geleverd met de beta-versie van Sam. Vooralsnog lijkt Sam nog niet geïmporteerd te worden in de aaneengesloten pc-applicatie van Uplay, al volgt dat mogelijk later nog.

 1.   
  LightFasher's avatar

  Bedankt voor de tip.

 2.   
  tijn80's avatar

  vraag maar eens of hij Sam Fisher is 😉

 3.   
  MaTriXX's avatar

  Thanks.

 4.   
  Dedsec's avatar

  Thanks ik heb het grdaan, en hij praat nog terug ook daar kun je wel een biertje mee gaan drinken.