Ghost of Tsushima krijgt ook Japanse voice-overs

Ghost of Tsushima krijgt gewoon Japanse voice-overs. Toen de game op de E3-persconferentie van Sony PlayStation eindelijk werd voorzien van gameplay, werd alvorens de trailer startte op de redactie geopperd dat er wel Japanse voice-overs in moesten zitten. Dit was echter niet het geval, want de dialogen waren namelijk in het Engels. De game van ontwikkelaar Sucker Punch, bekend van de inFamous-franchise, speelt zich af in het feodale Japan en jij speelt met een Samoerai. Japanse stemmen klinken daarom logisch en niet alleen op de redactie, ook op internet uitten gamers hun ongenoegen over de Engelstalige voice-overs.

Maar er is dus goed nieuws, want in een interview met Sucker Punch is bekendgemaakt dat Ghost of Tsushima ook gewoon Japanse voice-overs krijgt. De vraag werd afgelopen jaar al gesteld, maar er kon toen nog geen antwoord op worden gegeven.


Tevens kregen media op de E3 de demo van het spel te spelen in het Japans, met Engelse ondertiteling. De ontwikkelaar wil gamers graag de kans geven Ghost of Tsushima te ervaren met een accurate representatie van het Japan in de 13e eeuw.

Ghost of Tsushima verschijnt exclusief voor de PlayStation 4. Een releasedatum is nog onbekend.

 1.   
  kiesmaarwa's avatar

  I am Ghostuu of Tshushima. Konichiwa. You die now.

 2.   
  Ruben1985's avatar

  Yes! Dat is zeker goed nieuws!

 3.   
  tebannet's avatar

  Maakt de game wat orgineler

 4.   
  mattioza's avatar

  Logisch, deze game kan het heel erg goed doen bij het Japanse publiek.

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Denk dat ik hem toch liever in het engels speel ipv japponees