Game-documentaire geeft meer inzicht over ontstaan Fallout 76

Wellicht nog niet bekend bij iedere gamer op aarde, maar voor sommigen zeker de moeite waard: de gecrowdfunde game-documentaires van Noclip. Kort nadat het productiebedrijf een uitgebreide video wijdde aan de geschiedenis van Bethesda, werd op de E3 2018 vanzelfsprekend het gloednieuwe Fallout 76 uit de doeken gedaan. Toevalligerwijs was Noclip dus ook gedurende dát ontwikkelproces al intern aanwezig bij Bethesda zelf, die het videoteam vervolgens groen licht gaf de conceptie van het nieuwe spel te documenteren.

Wil je dus meer weten over het denk- en productieproces van het pas kortgeleden onthulde Fallout 76, die nota bene pas 14 november zal verschijnen? Dan zal onderstaande Making of Fallout 76-documentaire je daarin absoluut voorzien. Met bijna veertig minuten aan unieke beelden en behind closed doors interviews, krijg je een aardig beeld mee van hoe Bethesda deze unieke (online) game tot stand wil brengen:


Noclip maakt game-documentaires als deze onafhankelijk van grote reclamebedrijven en houdt ze gratis zichtbaar op YouTube door de giften van geïnteresseerden. Mocht je zelf (financiële) steun uit willen dragen, dan kan dat via hun officiële website of de Noclip Patreon-pagina.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren