Makers Cyanide & Happiness onthullen Rapture Rejects

Een Battle Royale-titel in het stripuniversum van Cyanide & Happiness? Niet bepaald wat we aan zagen komen op de PC Gaming Show dit jaar, maar wel iets wat we terstond toegeworpen kregen. Rapture Rejects is een bizarre top-down shooter die spelers elkaar van de kaart laat blazen in evenals krankzinnige situaties.


De opzet van Rapture Rejects is bijzonder simpel; God is van huis, en dus kunnen we elkaar het beste maar zo snel mogelijk afknallen. Door je eigen iconische stripfiguurtje aan te kleden met achtergelaten bepantsering en uit te rusten met (haastig verzonnen) wapens, maak je dan weer meer kans tegenover je moordlustige medemens. Daar zijn er overigens weer honderd van, want anders is er natuurlijk weinig Royale aan de Battle.

Rapture Rejects is, zoals de locatie van de onthulling al doet vermoeden, voorlopig een exclusieve titel voor pc-gamers. De game moet rond “2018-achtig” verschijnen op Steam, maar niet voordat er eerst uitgebreid getest wordt met alpha- en beta-fases. En ja, die zijn vanzelfsprekend alweer dichterbij dan je denkt.

Mocht je interesse hebben in mogelijk de banaalste Battle Royale ooit, dan kun je je nu alvast inschrijven voor de alpha van de Cyanide & Happiness-game. Op de zojuist gelanceerde Rapture Rejects website kun je alvast je mailadres achterlaten voor TinyBuild en Explosm Games.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren