Overkill’s The Walking Dead verschijnt 8 november

Het heeft even geduurd, maar Overkill’s The Walking Dead heeft na jaren van uitstel dan eindelijk een releasedatum. Aanstaande 8 november verschijnt de coöperatieve multiplayer-adaptatie van The Walking Dead in Europa, allereerst op pc. Middels een allereerste gameplay trailer direct vanaf de PC Gaming Show slingerde Overkill dat heugelijke gegeven de wereld in.


Overkill’s The Walking Dead laat vier spelers simultaan overleven in een post-apocalyptische wereld vol trage zombies, met de coöperatieve focus die je van Overkills eerdere werken, zoals bijvoorbeeld PayDay 2, gewend bent.

Deze multiplayer-game put weliswaar veel inspiratie uit de stripboeken en televisieserie van The Walking Dead, maar laat spelers aan de slag gaan met vier volledig nieuwe personages. Zo hebben Maya, Grant, Aidan en Heather elk hun eigen persoonlijkheid, maar bestaat ook de mogelijkheid dat hun sterke eigenschappen van persoon tot persoon kunnen verschillen.

Een dezer uren zal de mogelijkheid tot pre-orders verschijnen op Overkill’s The Walking Dead Steam-pagina. Althans, zo werd beloofd in de PC Gaming Show-aanwezigheid.

  1.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    och och och och weer een coop only game

  2.   
    Tom's avatar

    Het is ook zo moeilijk, hè? Realiseren dat er ook games en gamers bestaan die niet in het verlengde van jouw stramme verwachtingspatroon van de wereld liggen.

    Zonder grappen; Overkill is natuurlijk juist heer en meester in die vierspeler multiplayer. The Walking Dead kent nu al legio verhalende singleplayer-spellen, wat is er mis mee om gamers (eindelijk) de kans op wat samenspel te geven in dat universum?