Ubisoft onthult speciale edities en peperdure standbeelden Assassin’s Creed Odyssey

Wie zich lekker laat maken voor Assassin’s Creed Odyssey tijdens de officiële Ubisoft E3-persconferentie, mag voor wat extra goedheid meteen de portemonnee opentrekken. Ubisoft deed vanavond niet alleen meer informatie over de epische game uit de doeken, maar ook meteen legio speciale uitvoeringen én een handvol unieke standbeeldjes van de karakters uit Odyssey.

Uiteraard stelt Ubisoft een reeks uiteenlopende ‘standaard’ edities van de game uit, zoals we inmiddels mogen verwachten van de Franse spellenuitgever. Alle zijn uiteraard te vinden op de officiële Ubisoft webshop. Zo kost de digitale Gold Edition van Assassin’s Creed Odyssey je een kleine 99,99 euro, terwijl de uitbundige Pantheon Edition je maar liefst 239,99 euro kost, de duurste van alle zeven uitvoering. Daartegenover staan wel exclusieve goedheden, zoals het gigantische Nemesis Diorama en een uitgebreid artbook.


Voor de échte verzamelaars ontwikkelt Ubisoft ook een reeks losse standbeelden van Assassin’s Creed Odyssey. Naast figuurtjes van hoofdpersonages Kassandra, Alexios en de Broken Spear of Leonidas (allen à 59,99 euro) zal ook een ultiem gelimiteerde druk van de zogenaamde Alexios Legendary Figurine opgeleverd worden.

Het legendarische grote standbeeld van Alexios reikt 68 centimeter hoog, is ultiem gedetailleerd en wordt slechts 1.900 keer geproduceerd, inclusief certificaat van echtheid. Maar goed, dat mag dan ook wel wat kosten. Momenteel staat de prijs op een pre-order van deze collectible op 749,99 euro.


Heb je niks met merchandise en exclusieve goedheden, maar wil je wél meer weten over de nieuwe Assassin’s Creed als game? Geen zorgen, je bent bij GamersNET op het juiste adres. Vers van onze E3-demonstratie hebben we (nu al) een uitgebreide Assassin’s Creed Odyssey preview, vol met eerstehands impressies van het veelbelovende avontuur!

  1.   
    Bmaster99's avatar

    Nou deze AC fan heeft zijn portemonnee al opengetrokken om de game met extra’s te preorderen. Ik kan persoonlijk niet wachten om hem te spelen en ben heel blij dat hij al zo snel uitkomt.