Trials Rising aangekondigd; verschijnt in februari

Tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft heeft Ubisoft Redlynx dan eindelijk een nieuwe game in de Trials-reeks uit de doeken gedaan. Trials Rising wordt de nieuwste telg van de olijke motorcrossgame, die meer speelt met locaties en hoeveelheid spelers.

In een aanvankelijke gameplay trailer zagen we al hoe de Trials-chaos hoger in het vaandel staat dan ooit, en hoe acht spelers simultaan over de knotsgekke parcours crossen.


Trials Rising verschijnt in februari 2019 voor PlayStation 4, Xbox One, pc en zelfs Nintendo Switch. Voor Trials wordt dit de eerste keer dat een Nintendo-console ook aangedaan wordt als platform voor de core-game.

De laatste echte Trials-game stamt alweer uit 2016, toen het motorcrossspel samenkwam met Far Cry: Blood Dragon-achtige jaren 80-stijl in Trials of the Blood Dragon.

Binnenkort wordt een gesloten beta-fase van Trials Rising georganiseerd. Geïnteresseerde motorcoureurs kunnen zich daarvoor opgeven via de officiële website van Trials. Over die testfase horen we ongetwijfeld snel meer.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren