Devil May Cry 5 krijgt screenshots en eerste details; verschijnt op PS4, Xbox One en pc

Fans van hack-and-slash-festijn Devil May Cry kunnen in hun handen klappen, want Devil May Cry 5 komt er dan eindelijk aan. Het spel werd op de Microsoft persconferentie aangekondigd met een spectaculaire trailer en nu is het Capcom’s beurt om over het spel te praten. Een lading screenshots en meer details zijn het gevolg.

ll

Het is weer een tijd geleden dat de legers van de hel de wereld hebben geteisterd, maar in Devil May Cry 5 is een nieuwe invasie op komst. Wanneer de zaden van een demon tree zich wortelen in Red Grave City, gaat Nero, protagonist van Devil May Cry 4, eropaf. Hij krijgt hierbij hulp van een nieuwkomer, de wapenmaker Nico, en van oudgediende Dante, die nog altijd wraak zoekt. Het lot van de menselijkheid rust op de schouders van deze drie demonenjagers – de speelbare personages van de game

Hideaki Itsuno, die al sinds Devil May Cry 2 bij de serie betrokken is, neemt de rol van director op zich en heeft daarbij het core-ontwikkelteam om zich heen verzameld. En last but not least zal Devil May Cry 5 niet alleen de Xbox One aandoen, maar kunnen we ook monsters neerhakken op de PlayStation 4 en pc. De game moet in de lente van 2019 verschijnen.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren