Mooncrash en Typhon Hunter zijn eerste grote DLC’s voor Prey

Zojuist onthuld met een met synthesizers afgeladen gameplay trailer: Mooncrash, het eerste grote uitbreidingspakket voor het psychedelische Prey. De downloadable content brengt Morgan Yu naar de maan, alwaar een nieuwe uitdaging voor hem/haar klaarstaat. Elk sterfgeval telt mee, en het is aan jou om de beste run door de nieuwe beproeving te slaan en schieten.


Het avontuur op de maan lijkt neergezet te zijn als een soort permadeath simulatie, die mogelijk een wat roguelike-achtige draai meegeeft aan Prey. Leg je het loodje, dan dien je daarvan te leren en het vervolgens helemaal opnieuw te doen, maar dan zonder te falen.

Naast Mooncrash werd ook Typhon Hunter, een volledig nieuwe multiplayer-modus voor Prey onthuld. In dit spel spelen vijf spelers als de iconische Mimics tegen één grotere speler, waarbij ze elkaar dienen uit te schakelen met slimme tactiek en zelfbedachte valstrikken. Verander in stenen, stoelen of een stressbal om die ene speler te grazen te nemen, of schrik je de pleuris op zoek naar de vijf bloedirritante Mimics. Gegarandeerde jump scares voor de liefhebber.

Wanneer Mooncrash en Typhon Hunter daadwerkelijk zullen verschijnen voor Prey, bleef nog even onduidelijk. Ontwikkelaar Arkane Studios bedankte in ieder geval alle liefhebbers van hun buitenaardse kindje, en hoopt fans binnenkort meer te kunnen vertellen over beide uitbreidingen van Prey

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren