Forsaken Shores wordt tweede grote uitbreiding Sea of Thieves

Na The Hungering Deep keert ontwikkelaar Rare terug met meer beloofde contentpakketten voor het dobberende Sea of Thieves. Op de Xbox E3 Media Briefing werd wederom een nieuwe in-game cutscene getoond die meer context geeft aan de wereld van Sea of Thieves, en de nu onthulde Forsaken Shores-uitbreiding.


Daarbij gaven Microsoft en Rare nu ook duidelijkere data voor de komende uitbreidingen; Forsaken Shores verschijnt alweer in juli, gevolgd door het nog iets mysterieuze Cursed Sails ergens in september. Beide zullen uiteraard gelijktijdig verschijnen op Xbox One als Windows 10, als onderdeel van het Play Anywhere-programma.

De namen en het bestaan van deze twee nieuwe grote expansions waren al langer publiekelijk gemaakt door Rare in een uitgebreide Inn-Side Story-video. Destijds bleven de release-periodes en precieze insteek nog uit, maar met de nieuwe trailer worden we nu losgemaakt met meer informatie.

Voor velen was Sea of Thieves twee maanden terug niet de meest sprankelende verschijning. Het concept werd door velen gewaardeerd, maar qua content was het karig. Daar leek met The Hungering Deep al aan gewerkt te worden, maar wordt nu exponentieel vergroot met twee nieuwe grote uitdijingen van het piratenspelletje.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren