Gelekte screenshots Assassin’s Creed Odyssey tonen kleurrijk Griekenland

Hoewel de officiele aankondiging nog in het verschiet ligt, is er al een veel informatie gelekt over het vervolg op Assassin’s Creed Origins. Zo dook afgelopen maart voor het eerst het gerucht op dat de aankomende game zich in Griekenland zou gaan afspelen. Toen in het begin van de maand mei het grote Walmart-lek voor de bevestiging van een aankomende Assassin’s Creed-titel zorgde, duurde het enkele weken voordat we verzekerd waren van een titel, die te zien was op een aantal goodies van het spel. Deze terugkomende episode in de aanloop naar een nieuwe Assassin’s Creed-titel is geen verrassing meer. Wel het feit dat Ubisoft dit jaar voor het eerst de geruchten heeft bevestigd en ons officieel naar de E3 heeft toegewezen, voordat het bedrijf het spel bij de E3 zelf heeft aangekondigd.


Nu de E3 is afgetrapt, hebben we zicht gekregen op de allereerste beelden van Assassin’s Creed Odyssey, zoals het nieuwe deel in de saga gaat heten. De gelekte screenshots zijn waarschijnlijk afkomstig van de demo die we bij de persconferentie van Ubisoft gaan zien.

De beelden tonen een game die grotendeels is gebouwd op de basis van zijn voorganger, Assassin’s Creed Origins, met een aantal kleine verschillen. Zo lijkt het nu mogelijk om in verschillende soorten schepen te varen die variëren in grootte. Ook lijkt er nu een mogelijkheid te zijn om invloed te hebben op de dialogen, door een keuze in respons te maken. Daarnaast krijgen we zicht op het nieuwe hoofdpersonage, die met zijn lange haar en man bun de show steelt in de screenshots.

[SCREENSHOTS]
De officiële onthulling van Assassin’s Creed Odyssey kunnen we verwachten tijdens de persconferentie van Ubisoft. De vindt maandagavond plaats om 22:00 uur Nederlandse tijd.

 1.   
  420blazeit's avatar

  Doet wel erg denken aan Origins. Valt me op dat er een hoop water is, hopelijk wat meer de focus op boten net als in black flag.

 2.   
  Dedsec's avatar

  Ziet er weer mooi uit en ook weer zoo snel. Ik ga voor de Colkectors edition met seizoen pass.

  Was Rockstar maar zoo snel met GTA 😡

 3.   
  LightFasher's avatar

  Dus toch geen Bayek, ik kijk erg uit naar morgenavond :D.

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  een woord wauw en dan heb ik origins nog niet eens gespeeld haha

 5.   
  Rolf31's avatar

  Lijkt op Origins met een touch of Division… Het is wat snel na Origins en Rogue Remaster, maar ik ben een zeer groot fan!