DONTNOD werkt aan psychologische thriller Twin Mirror; verschijnt in 2019

We kennen DONTNOD inmiddels van de klassieker Life is Strange en het recent verschenen Vampyr, en voor zowel die eerste als die tweede staan vervolgen gepland. Toch blijft de ontwikkelaar er nieuwe franchises uit pompen, met Twin Mirror als nieuwste project. De game werd gisteren door Sony onthuld in een pre-E3-stream.

In de onthullingstrailer zien we protagonist Sam terugkeren naar het stadje Basswood, waarna hij wakker wordt in een bloedbevlekt shirt en zonder herinnering van hoe dat is gekomen. Aan jou de taak om daar achter te komen door Sam onder de knoppen te nemen en op avontuur te gaan.


Zoals we van DONTNOD gewend zijn, is Twin Mirror een verhaalgedreven game waarin moeilijke keuzes moeten worden gemaakt. Niet alleen staat het verleden van Sam centraal, want die keuzes hebben ook danige impact op de toekomst van de hoofdrolspeler. Daarbij gooit de ontwikkelaar het over een meer psychologische boeg dan we in Life is Strange en Vampyr zien, aangezien waarheid en misleiding vaak akelig dicht bij elkaar liggen.
Truth, duality, and polarity will all become factors as players dictate their future through personal choices, while investigating the town the protagonist calls home.

Twin Mirror is a psychological thriller wrapped around an investigation where your memories, choices, and relationships will determine Sam’s complicated fate. As he comes to terms with heartbreak, homecoming, and the perpetual struggle of adulthood, Sam will need your help exploring a dark and emotional adventure where the line between truth and deception is blurred.

Over de gameplay van Twin Mirror is nog niet veel bekend, maar ongetwijfeld maakt de game zijn opwachting tijdens de E3-persconferentie van Sony. Twin Mirror verschijnt volgend jaar voor PlayStation 4, pc en Xbox One.

  1.   
    Rolf31's avatar

    Dus LiS 3?