Kondigt EA vanavond Unravel 2 aan?

Op de E3 van 2015 kondigde EA de schattige indie-game Unravel aan, die vriend en vijand bij zijn release wist te verrassen met zijn wollige hoofdrolspeler Yarny. Het zou zomaar kunnen dat we vanavond op de E3-persconferentie een vervolg gaan zien: op Twitter gaat een screenshot rond van een leeftijdsbeoordeling van Unravel 2.


Zoals we kunnen zien, bevat het lek zelfs wat concrete informatie over Unravel 2: in het vervolg nemen we niet één, maar twee Yarnys onder de knoppen. Deze companen zullen op eenzelfde manier als in de eerste Unravel-game door verschillende levels heen moeten waden door hun garen te gebruiken om obstakels te overwinnen en physics-based puzzels op te lossen.

Heel lang hoeven we waarschijnlijk niet te wachten op Unravel 2: EA houdt zijn persconferentie vanavond om 20:00 uur (Nederlandse tijd).

  1.   
    mattioza's avatar

    Zou absoluut kunnen. Contract tussen EA en de ontwikkelaar is in 2016 meteen verlengd geweest, dus we kunnen ons begin 2019 (3 jaar na het eerste deel) wel aan Unravel 2 verwachten.

  2.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    jihaaaa