Eerste Hitman 2-gameplay verschenen van Sniper Assassin-modus

Gisteren werd Hitman 2 officieel aangekondigd en de game verschijnt eind dit jaar al. Het directe vervolg op het episodische Hitman kreeg tevens een reveal trailer en vandaag is de eerste portie gameplay te bewonderen.

YouTuber Arekkz Gaming heeft de Sniper Assassin-modus al gespeeld en in onderstaande 10 minuten durende video zien we hoe Agent 47 op pad gaat. Deze missie is al te spelen als je Hitman 2 pre-ordert. De modus is in je eentje of in co-op te spelen. In Sniper Assassin is het niet de bedoeling in stilte allemaal vijanden om te leggen en ongezien te ontsnappen, maar onze kale huurmoordenaar moet in deze modus, gelegen op een heuvel, drie doelwitten uitschakelen.

Je hebt niet de mogelijkheid om te lopen, dus je moet creatief omgaan met je langeafstandsschoten. Je kunt traps triggeren, vijanden zo neerschieten dat ze over een reling vallen of in de bosjes belanden. Arekkz gebruikt in zijn video meerdere soorten ammunitie, die allemaal andere kenmerken hebben.


De naam Hitman 2 is wellicht wat verwarrend, omdat er al een Hitman 2 (Silent Assassin) is verschenen. Echter, de nieuwe Hitman 2 is geen remake, maar een volledig nieuwe game en dus een vervolg op het episodische Hitman.

Hitman 2 verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game wordt wederom ontwikkeld door IO Interactive, maar Warner Bros. is ditmaal de uitgever aangezien Square Enix afstand heeft gedaan van de franchise.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren