Hitman 2 is officieel aangekondigd; komt dit najaar al uit

Zojuist is door Warner Bros. weer een game aangekondigd, die in de afgelopen dagen is gelekt vlak voor de E3. Hitman 2 is door de nieuwe uitgever Warner Bros. aangekondigd en meteen voorzien van een releasedatum. Ook is bevestigd dat de game niet episodisch gaat worden, in tegenstelling tot zijn voorganger.


Hitman 2 moet 13 november al uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc en IO Interactive is wederom de ontwikkelaar. In de korte revealtrailer die werd getoond, zijn al een aantal toffe details naar buiten gekomen. In Hitman 2 lijkt het alsof je ontzettend vrij bent in je keuzes, in hoe je een doelwit kan uitschakelen. Zo zien we hoe een autocoureur crasht door een losgedraaide bout en hoe iemand wordt vergiftigd met zijn eigen flesje water. Als Agent 47 kan je jezelf weer in talloze manieren vermommen en zijn de eerder genoemde scenario’s weer heerlijk creatief.

Ook gaat Hitman 2 een nieuwe co-op modus krijgen, waarin je samen doelwitten kan uitschakelen. Hoe dit in zijn werk gaat, gaan we vast en zeker horen op de E3, die aankomend weekend al van start gaat en ook wij zijn weer van de partij!

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  hoppa weg met die episodes

 2.   
  BozeBever's avatar

  the ultimate gamer boss schreef, "hoppa weg met die episodes"

  – Gevalletje eerst lezen ipv filmpje kijken en commenten, bij dezen de comment –

  Afgaande op de tijd tussen 1 en 2 (en de perikelen die erbij zaten met uitgever etc) en het feit dat deze game al over een paar maanden eraan komt, ben ik bang dat de episodes blijven. Geeft ze meer tijd om rustiger aan volgende episodes te werken. Er wordt ook weer maar 1 level getoond net als met deeltje 1 het geval was. Dit gaat gewoon de boeken in als Hitman S2E1.

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  volgens mij kan je niet lezen dit word een game zonder episodes

 4.   
  BozeBever's avatar

  overheen gelezen. inderdaad. ik ben stupide.