Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Geef je op voor ons Mario Tennis Aces Toernooi op 23 juni en win dikke prijzen!

Aanstaande 22 juni verschijnt Mario Tennis Aces op de Nintendo Switch, en dat belooft een aardige service van een sportspel te worden. Om te vieren dat Mario en zijn tennisvrienden weer van de partij zijn, organiseert GamersNET in samenwerking met Nintendo meteen een Mario Tennis Aces Toernooi!

Op 23 juni, vanaf 13:00 uur zullen zes bezoekers en twee GamersNET-redacteuren (ieder voor zich) strijden om de titel van ultieme tennisster. Door je middels een reactie aan te melden, kun je vanzelf uitgenodigd worden voor die gezellige namiddag, waar natuurlijk niemand met lege handen naar huis gaat…

In de komende week maken we bekend wie er zoal langs mogen komen om hun sportvaardigheden op de Switch te bewijzen. Tot dan!

 1.   
  Mike2165's avatar

  Gezellig hoor, Ik heb mijn switch al klaarliggen, Hoop erbij te kunnen zijn op deze dag.
  Mischien tot 23 Juni, dus bij deze mijn aanmelding ๐Ÿ˜›

 2.   
  Linkje's avatar

  Wat leuk hรฉ! Heb de beta van afgelopen weekend gemist ๐Ÿ˜ฅ Beetje jammer maar wil het natuurlijk wel spelen! Dus ik doe zeker mee. Heb ook een switch waarop ik het spel kan spelen dus dat komt goed uit. ๐Ÿ™‚

 3.   
  mheiden21's avatar

  Ugh heb ik weer, moet 23 juni de hele dag werken ๐Ÿ˜ฅ

 4.   
  DennieBroertjes's avatar

  Ik hoopte al op zoiets, kon alleen jammer genoeg niet de open beta spelen maar ik zal voor het toernooi nog genoeg oefenen dus heb er zin in. En ik hoop natuurlijk dat het oefenen niet voor niks zal zijn en dat ik word uitgenodigd.

 5.   
  Novel's avatar

  Lijkt me Erg Leuk ben Ook naar de Vorige Dagen Gekomen dus Ik Geef me op en zou graag willen Komen ๐Ÿ™‚

 6.   
  quintvld's avatar

  Ik zou heel graag mee willen doen! Heb de demo tournament gekilld samen met mijn main character chain chomp ๐Ÿ˜› wie is de volgende die ik mag inmaken? ๐Ÿ˜‰ Ik hoop mee te kunnen doen en te laten zien wat ik in huis heb!

 7.   
  parijsy's avatar

  Wat een leuk initiatief, ik houd mij aanbevolen voor het toernooi.