Hitman 2 lekt voortijdig; Warner Bros. Games is uitgever

Eind vorig jaar werd al bevestigd dat er een vervolg op het episodische Hitman (2016) bij ontwikkelaar IO Interactive in de pijpleiding zit. De volgende game werd verwacht op 7 juni door middel van een live reveal te worden onthuld, maar het logo van het spel is inmiddels al gelekt.


Op Resetera werd het logo van het spel geplaatst; een lek op de Hitman-website was ervoor verantwoordelijk. Het spel zal simpelweg als Hitman 2 de boeken in gaan. Het is nog onduidelijk of het dezelfde richting ingaat als zijn voorganger en in episodes wordt uitgegeven, maar vanaf 7 juni zullen we daar meer over te weten komen.

Wel is bekend dat Hitman 2 wordt uitgegeven door Warner Bros. Games. Daarvoor heeft IO Interactive Square Enix ingeruild. Vorig jaar wist IO Interactive zich namelijk los te worstelen van uitgever Square Enix en daarbij de rechten op de Hitman-serie te behouden.

 1.   
  BozeBever's avatar

  Hier ben ik erg blij mee. Eerste spel was geweldig! Ben blij dat ze het gered hebben. Had dit misschien ook nog wel in een nieuw seizoen gezien ipv een nieuw spel, maar goed… Dit is ook prima.

  Is de Hitman prijswinnaar eigenlijk al bekend van een paar weken terug?

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  geen intresse in episodes games dat heefd deze franchise kapot gemaakt