For Honor teaset Arabische held?

For Honor gaat sinds februari 2017 mee en wordt nog steeds ondersteund. In een nieuwe video spreekt de ontwikkelaar Ubisoft Montreal over de staat van het spel en wat we in de toekomst kunnen verwachten. De tease in het filmpje voorspelt veel goeds: wellicht zullen de bestaande Vikings-, Knights- en Samurai-facties worden vergezeld door een vierde factie.


Op 4 minuten en 25 seconde wordt een teaser gegeven van wat oogt als een Scimitar, een Arabisch kromzwaard. Dit lijkt te duiden op een nieuwe held afkomstig uit het Midden-Oosten. Wellicht wordt er dus een vierde factie aan For Honor toegevoegd, maar zeker is dit niet te zeggen.

Sommigen suggereren namelijk dat het zwaard een Falchion kan voorstellen, wat het personage Oost-Europees zou maken. Dan zou het hier kunnen gaan om een nieuwe toevoeging aan de Knight-factie. De meest gebruikelijke Europese wapens zitten al in de game, dus een wat ongebruikelijker wapen zou ook zeker kunnen.

Tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft zal meer uit de doeken worden gedaan afgaande de toekomst van het For Honor. Het spel kan de nodige verbeteringen en toevoegingen gebruiken. Vorig jaar werd – al dan niet correct – gesproken over dalende spelersaantallen, maar dat is inmiddels niet beter geworden. Ook aanhoudende framerate-problemen blijven het spel teisteren.

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Profeet Mohammed confirmed. Hype!

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  gedraag je een beetje !!!

 3.   
  King of Heroes's avatar

  We will take Jerusalem!

  DEUS VULT!