Fortnite voor Nintendo Switch duikt op bij Koreaanse leeftijdsbeoordelaar

Een recent lek op 4Chan deed geruchten rond een aantal third party-titels voor de Nintendo Switch oplaaien. Eén van de games die op het schijnbaar gelekte document te zien was, is Fortnite voor de Switch. Nu lijkt dit toch echt waar te zijn: het leeftijdsclassificeringsbureau voor games in Zuid-Korea heeft Fortnite recentelijk van een beoordeling voorzien.

Fortnite dook namelijk op bij het zogenaamde Zuid-Koreaanse Game Ratings and Administrations Committee die een twaalf jaar en ouder-beoordeling op het extreem populaire battle royale-spel plakte. De classificeringsdatum staat op 1 juni, dus verser van de pers wordt het niet.

Uiteraard is een officiële aankondiging vanuit uitgever Epic Games nog uitgebleven, maar het lijkt er alleszins op dat we die binnenkort kunnen verwachten. Hoogstwaarschijnlijk horen we dus meer over Fortnite op de Nintendo Switch tijdens de E3 van dit jaar.

  1.   
    Tom's avatar

    Called it!

    Neem aan dat Nintendo hiermee te koop mag lopen op diens E3-persconferentie, en Epic Games er vervolgens op de beursvloer mee aan de haal mag.

  2.   
    Dedsec's avatar

    Heb het een paar keer gespeeld maar vond er niks aan, en heb geld genoeg om een echt mooi spel te kopen 8)