Nieuw lek bevestigt komst van Fortnite, Paladins en Overcooked 2 naar de Nintendo Switch

De gamewereld wordt weer opgeschud met een nieuwe lekkage. Volgens een post op het niet altijd betrouwbare 4Chan zouden er diverse games, waaronder Fortnite, naar de Nintendo Switch komen.

Dit is echter niet het eerste gerucht over deze games, zo waren enkele maanden geleden al aanwijzingen gevonden, door middel van datamining, dat Paladins zou gaan verschijnen op de Switch. Ook voor Fortnite gaan al enige tijd geruchten dat deze game naar de console komt. Daarbij waren de games Monster Hunter Generations Ultimate, Mario Tennis Aces, en onlangs ook FIFA 19 al bevestigd.

Opvallend is dat Overcooked 2 een prominent plekje heeft gekregen in het lijstje, hoewel dat ook te verklaren is aan de vele positieve reacties van het eerste deel. Zo werden ook wij vrolijk verrast door deze ‘ultieme couch co-op’ en bekroonden de game dan ook met een 8,3 in onze review.


Hoewel dit lek er dus betrouwbaar uitziet, zullen we hoogstwaarschijnlijk moeten wachten tot de E3-persconferentie van Nintendo waarin de andere games officieel zullen worden bevestigd.

  1.   
    KevinW's avatar

    Paladins is zojuist bevestigd voor de switch, dus grote kans dar dit echt is