Pak hier je beta-code voor The Crew 2 mee! | Beta Key Extravaganza

Mocht je het gemist hebben, sinds gistermiddag is de closed beta van racespel The Crew 2 geopend. Geïnteresseerde snelheidsduivels en pre-orderaars krijgen daarmee toegang tot de vroege testfase, terwijl de game pas 29 juni écht uitkomt voor pc, PlayStation 4 en Xbox One…

Wil jij meedoen met die gesloten oefensessies voor de game? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij van GamersNET mogen namelijk honderd beta keys verloten onder onze lieftallige lezers en kijkers!

Door onderstaande code te verzilveren via Ubisofts officiële The Crew 2 website kunnen maar liefst honderd aspirant-coureurs en -piloten toegang krijgen tot de closed beta.

LH8RXQYDV2DC

De gesloten testfase loopt tot en met 4 juni, en ook onze poule aan toegangscodes is gelimiteerd, dus wees er snel bij. En ja, de code is te verzilveren voor je eigen platform naar keuze, dus schroom niet er eentje te claimen voor je go-to console of pc.

Meer weten over dit tweede open-world racespel van Ubisoft en wát de game allemaal vernieuwt ten opzichte van het originele The Crew? Lees vooral onze uitgebreide The Crew 2 hands-on preview die we schreven aan de hand van onze Gamescom-ervaringen met de game.

 1.   
  sjaak19832015's avatar

  Ik was gisteren al aan de beta begonnen maar als er nog mensen zijn die dit op de pc samen willen doen dit weekend laat het maar weten.

 2.   
  mattioza's avatar

  Heb gisteren ook een uurtje of 2 de beta gespeeld op PS4, was best vermakelijk.

 3.   
  Tom's avatar

  Mocht iemand overigens merken dat de codes op zijn, laat het ons dan even weten! Dan kunnen wij eventueel kijken of er nog overgebleven keys te regelen zijn, of dat mensen met keys over, anderen er blij mee kunnen maken. 🙂

 4.   
  Sschad0w's avatar

  ik denk dat deze key niet (meer) werkt, ik ben nu al de hele middag bezig om de key te activeren in Uplay.
  😥

 5.   
  Sschad0w's avatar

  als er nog keys over zijn , dan wil ik me hier graag voor aanmelden.
  ben al de hele middag bezig om de key te activeren in uplay, maar ik krijg een melding dat er iets fout is gegaan met de activatie.

  Tom schreef, "Mocht iemand overigens merken dat de codes op zijn, laat het ons dan even weten! Dan kunnen wij eventueel kijken of er nog overgebleven keys te regelen zijn, of dat mensen met keys over, anderen er blij mee kunnen maken. :)"

 6.   
  007Nightfire's avatar

  Limiet van de code is gepasseerd.